OPAIR

Vanaf, excl. BTW en verzendkosten
337500

Technische specificaties

Artikelnummer343-0000
Framehoogte54 cm
Gewicht fiets+/- 53 kg
Max. lengte197 cm
Max. breedte70 cm
Wielmaat voor24"
Wielmaat achter20"
RemmenHydraulische schijfremmen voor
KleurZilver
PrijsVanaf, ex BTW en verzendkosten
Binnenbeenlengte82 - 96 cm
Instaphoogte achter49 cm
Standaard incl.verlichting, slot, bel e.d.

OPair rolstoelfiets

De OPair is een rolstoelfiets waarmee u een rolstoelgebruiker kunt vervoeren. Aan de voorzijde van de fiets is er een geveerde rolstoel gemonteerd. De bestuurder heeft vanaf  de achterzijde een goed overzicht en toezicht op de passagier. Het voorste gedeelte is bij de deelbare variant eenvoudig los te koppelen van het fietsgedeelte zodat dit  op locatie als rolstoel gebruikt kan worden. 

De universele kuip is op vele manieren in te stellen en is optioneel aan te passen voor kinderen. Met verschillende opties kan de fiets helemaal aangepast worden.

Zelfs een eigen zitschaal kan op de fiets gemonteerd worden. De opties kunt u vinden bij het tabblad opties op deze pagina
De licht schuin staande voorwielen geven de fiets extra rijcomfort en stabiliteit. De OPair wordt meestal ingezet bij het vervoer van dezelfde persoon omdat de zitting voor deze persoon is ingesteld. Met de optionele elektromotor heeft u ook ondersteuning tijdens het fietsen.

 

Lees alles over elektrische trapondersteuning voor deze fiets.
Kijk ook bij onze veel gestelde vragen voor meer informatie. 

 

Onder andere geschikt voor:
Samen fietsen met kinderen of volwassen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen bij wie een transfer makkelijk mogelijk is.

 

Kenmerken:
Lichtlopend • makkelijk deelbaar • goed contact met passagier • veilig • modern vormgegeven • veel opties en aanpassingen mogelijk.

Standaard  voorzieningen:
8 versnellingen • Accu verlichting • Armsteunen • Heupgordels • Handbeschermers • Hydraulische schijfremmen voor • Milieuvriendelijke poedercoating • Onafhankelijke vering in het frame • Parkeerrem • Veiligheidsslot

Opties   
Elke van Raam fiets is met veel opties leverbaar om de fiets geheel op uw eigen wensen af te stemmen. Naast de standaard opties verzorgt Van Raam ook maatwerk aanpassingen.De opties die er voor uw fiets beschikbaar zijn komt u tegen als u een fiets configureert. Dit doet u door bij de fiets van uw keuze , rechts boven op de pagina naast de prijs op:  configureer te klikken. Of u gaat naar de Configuratiemodule voor alle fietsen: Configuratiemodule

  U kunt ze ook allemaal zien in de prijslijst, deze vindt u per fiets bij het tabbald documenten.
Onderdelen. 
Van Raam produceert elke fiets uniek. Elke fiets kan hierdoor andere onderdelen hebben. Om bij eventuele service of reparatie de juiste specificaties van uw fiets  te hebben,  werken wij met een unieke framenummer. Dit framenummer vindt u op een sticker onder de blanke lak op de zadelbuis of onder de bagagedrager van uw fiets.     

Uw onderdelen zoeken:    

Bovenin de site kunt u in het zoekveld rechts via de dropdown functie framenummer selecteren. U kunt  uw framenummer invullen en op enter drukken. U krijgt dan de onderdelen van uw eigen specifieke fiets gerubriceerd te zien. U kunt de gewenste onderdelen selecteren door een aantal in te geven en boven of onder van deze module klikken op:  in configuratie. 
De door u geselecteerde onderdelen ziet u helemaal rechts boven in de website bij uw configuratie. Dit kunt u doormailen naar een zelf gekozen e-mail adres. Bovenaan staan een aantal tabbladen als aanmelden, betalen etc. Daar kunt u nog niets mee doen. In de toekomst kunnen dealers daar online onderdelen bestellen. Het kan zijn dat op dit moment de lijst van onderdelen per fiets niet volledig is.     
Indien u het juiste onderdeel niet kunt vinden kunt u altijd mailen met info@vanraam.nl of bellen met +31 (0)315-257370 zorg wel dat u uw framenummer of het van Raam ordernummer bij de hand heeft.     
Indien u op zoek bent naar opties/ accessoires voor uw fiets kijk dan op het tabblad opties of bij documenten bij de prijslijst. 


Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics