OVERIGE >>

comfortfiets met lage instap Van Raam
BALANCE
Loophulp Van Raam
LOOPHULP CITY
 
 

Lage instap fiets Van Raam: de Balance


De Balance lage instapfiets van Van Raam is een comfortfiets met een makkelijke lage instap en een uniek ontwikkeld frame. Bij de Balance fiets kunt u altijd met beiden voeten op de grond zonder van het zadel af te gaan. Het grote voordeel van de Balance is de unieke ergonomische zithouding. Polsen, schouders en nek worden tijdens het fietsen nauwelijks belast.
Door de meer voorwaartse trapbeweging kunt u de kracht van uw benen beter benutten dan bij een klassieke fiets. Doordat het zwaartepunt wat lager licht is het fietsen extra makkelijk en comfortabel.  Deze fiets is dus veel meer dan alleen een lage instapfiets, hij is veel veiliger doordat u niet meer op en af hoeft te stappen bij bijvoorbeeld een stoplicht. De Balance is te verkrijgen met elektromotor voor  trapondersteuning en vele andere opties. 

Ergonomische zithouding
De speciale constructie van de Balance comfortfiets zorgt ervoor dat u makkelijk weg kunt fietsen, veilig kunt stoppen en minder belasting op polsen, nek en schouders heeft. 
De Tavara Balance is ideaal voor mensen met lichte  evenwichtsproblemen, mensen die moeite hebben met op- en afstappen, of mensen die snel last hebben van de polsen, schouders en nek tijdens het fietsen. 

Verschillende opties
De Balance lage instapfiets van Van Raam is ook leverbaar als elektrische fiets met trapondersteuning. Er zijn veel accessoires beschikbaar om de comfortfiets aan uw wensen aan te passen.

Elektrische trapondersteuning
Lees alles over elektrische trapondersteuning voor deze fiets.

Loophulp

De loophulp City is geschikt voor mensen die moeite hebben met lopen of problemen krijgen bij lang staan.  Een rolstoel is nog niet nodig en een rollator heeft niet uw voorkeur. Uw lichaamsgewicht wordt door het zadel van de loophulp gedragen, dit ontlast uw beengewrichten. Het lopen kost veel minder moeite, waardoor u langere afstanden kunt afleggen. Daarnaast is de loophulp opvouwbaar en licht in gewicht, zodat u hem eenvoudig mee kunt nemen in de auto, bus of trein.Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics