Nieuws van Raam

Geslaagde Open Avond bij Van Raam

Innovatiefestival met open dagen bij Achterhoekse bedrijvenEen team van enthousiaste Van Raam medewerkers stond op 'verkiezingsavond' klaar bij Van Raam voor de Open Avond. Ongeveer 130 geïnteresseerden hebben woensdag 15 maart een bezoek gebracht aan Van Raam tijdens de Smart Industry Open Avond om te zien hoe wij aangepaste fietsen maken. 

Lees meer...
Vacature medewerker service
Vacature Medewerker Service - van Raam VarsseveldAls fulltime medewerker service ben je aanspreekpunt voor onze klanten voor het bestellen van onderdelen van onze producten. Je zorgt voor een volledige verwerking van offertes en orders en informeert de klant over prijzen en levertijden. 
Lees meer...
Van Raam op Techniekdag Achterhoek

Techniekdag AchterhoekZaterdag 18 maart 2017 wordt de ‘Week van de Techniek’ afgesloten met de Techniekdag Achterhoek. Ontdek de spannende wereld van techniek, door zelf dingen te doen en te maken zoals het solderen van je eigen Van Raam klokje of het rijden op een oxboard! 

Lees meer...
Marjolein Boezel over Smart industry en sociale innovatie bij Van Raam

Smart IndustryIn deze aflevering van het SmartCafe vertelt Marjolein Boezel (Financieel/HRM directeur bij Van Raam) over Smart Industry en Sociale innovatie bij Van Raam. Luister naar de tips en hoet mooiste compliment dat Van Raam volgens Marjolein heeft gekregen. 

Lees meer...
#TeamVanRaam aan de start van de Kramp Run Varsseveld

Kramp Run 2016Aanstaande zaterdag, 10 september 2016  is het zover, de jaarlijkse Kram Run in Varsseveld. Ook Van Raam doet weer mee met de Business Run en dit jaar niet met 1 maar met 2 teams. De strijd tussen de seksen is losgebarsten! 

Lees meer...
Oud-directeur van Van Raam overleden
Piet Boezel oud-directeur van Van RaamMet verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Piet Boezel, oud-directeur en oprichter van Van Raam. 
Lees meer...
Een kijkje bij Van Raam in de fabriek

van raam fietsfabrikant aangepaste fietsenOnlangs verscheen er in het vaktijdschrift voor werktuigbouwkundige constucteurs en ontwerpers een mooi artikel over Van Raam, waarin Jolien Heeman (Manager Research & Development)  vertelt over Van Raam, de aangepaste fietsen die we maken en de technologie die daar bij komt kijken. 

Lees meer...
Oudste medewerker van Nederland (93) volop in de media

Kluver 70-jarig jubileumVrijdag 26 februari 2016 was het 70-jarig jubileum van Henk Kluver bij Van Raam. Dit speciale jubileum van meneer Kluver hebben we bij Van Raam natuurlijk niet onopgemerkt voorblij laten gaan en ook de media hebben aandacht hieraan besteed. 

Lees meer...
Henk Kluver (93), geëerd bij Van Raam: aandacht op TV en in de kranten.
Kluver (93 jaar)Vandaag was er een feestje bij Van Raam. Henk Kluver die op 10 april 94 jaar wordt was vandaag 70 jaar bij ons bedrijf in dienst.
Lees meer...
Feest bij Van Raam: Henk Kluver (93 jaar) is 70 jaar bij ons in dienst
Kluver 70 jaar in dienst26 februari 2016 is Henk Kluver 70 jaar in dienst bij Van Raam. 10 april 2016 wordt meneer  Kluver  94 jaar.
Lees meer...
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics