Nieuws van Raam

Vacature Online marketeer

Als online marketeer vertaal je de marketingstrategie naar concrete online marketingactiviteiten. Je bent in staat om de online doelstellingen te vertalen naar een maximale inzet van online marketing in het algemeen. 

Lees meer...
Marjolein Boezel over Smart industry en sociale innovatie bij Van Raam

Smart IndustryIn deze aflevering van het SmartCafe vertelt Marjolein Boezel (Financieel/HRM directeur bij Van Raam) over Smart Industry en Sociale innovatie bij Van Raam. Luister naar de tips en hoet mooiste compliment dat Van Raam volgens Marjolein heeft gekregen. 

Lees meer...
Vacature assemblage medewerker

Van Raam is een bloeiend en groeiend bedrijf en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Bekijk snel de vacature Assemblage medewerker.

Lees meer...
Vacature Teamleider Montage
vacature teamleider montageVan Raam is een bloeiend en groeiend bedrijf. Eind 2017 gaat onze Teamleider genieten van zijn pensioen. Wij zijn daarom op zoek naar een: Teamleider Montage
Lees meer...
#TeamVanRaam aan de start van de Kramp Run Varsseveld

Kramp Run 2016Aanstaande zaterdag, 10 september 2016  is het zover, de jaarlijkse Kram Run in Varsseveld. Ook Van Raam doet weer mee met de Business Run en dit jaar niet met 1 maar met 2 teams. De strijd tussen de seksen is losgebarsten! 

Lees meer...
Oud-directeur van Van Raam overleden
Piet Boezel oud-directeur van Van RaamMet verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Piet Boezel, oud-directeur en oprichter van Van Raam. 
Lees meer...
Een kijkje bij Van Raam in de fabriek

van raam fietsfabrikant aangepaste fietsenOnlangs verscheen er in het vaktijdschrift voor werktuigbouwkundige constucteurs en ontwerpers een mooi artikel over Van Raam, waarin Jolien Heeman (Manager Research & Development)  vertelt over Van Raam, de aangepaste fietsen die we maken en de technologie die daar bij komt kijken. 

Lees meer...
Oudste medewerker van Nederland (93) volop in de media

Kluver 70-jarig jubileumVrijdag 26 februari 2016 was het 70-jarig jubileum van Henk Kluver bij Van Raam. Dit speciale jubileum van meneer Kluver hebben we bij Van Raam natuurlijk niet onopgemerkt voorblij laten gaan en ook de media hebben aandacht hieraan besteed. 

Lees meer...
Henk Kluver (93), geëerd bij Van Raam: aandacht op TV en in de kranten.
Kluver (93 jaar)Vandaag was er een feestje bij Van Raam. Henk Kluver die op 10 april 94 jaar wordt was vandaag 70 jaar bij ons bedrijf in dienst.
Lees meer...
Feest bij Van Raam: Henk Kluver (93 jaar) is 70 jaar bij ons in dienst
Kluver 70 jaar in dienst26 februari 2016 is Henk Kluver 70 jaar in dienst bij Van Raam. 10 april 2016 wordt meneer  Kluver  94 jaar.
Lees meer...
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics