Nieuws van Raam

Vacature: medewerker technische dienst
vacature medewerker technische dienstVan Raam is een bloeiend en groeiend bedrijf en ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een collega :  Medewerker technische dienst.
Lees meer...
Vacature: Manager Sales

Vacature manager Sales bij Van Raam in VarsseveldBen je een ervaren Manager Sales en toe aan een nieuwe uitdaging? Help jij ons onze huidige marktpositie nationaal en internationaal verder te versterken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Lees meer...
Vacature content/marketing assistent
Vacature Content marketing assistent - Van Raam VarsseveldVan Raam is een bloeiend en groeiend bedrijf en als uitbreiding op ons team zijn wij  op zoek naar een collega: Content/Marketing assistent
Lees meer...
Marjolein Boezel over Smart industry en sociale innovatie bij Van Raam

Smart IndustryIn deze aflevering van het SmartCafe vertelt Marjolein Boezel (Financieel/HRM directeur bij Van Raam) over Smart Industry en Sociale innovatie bij Van Raam. Luister naar de tips en hoet mooiste compliment dat Van Raam volgens Marjolein heeft gekregen. 

Lees meer...
Nieuwe productgids Van Raam fietsen
Folder van Raam speciale fietsenEr is een nieuwe folder van Van Raam uit. We hebben nu een complete productgids gemaakt van 64 pagina’s met alle fietsen, informatie over opties, trapondersteuning accu’s, het productieproces en de dealers. 
Lees meer...
Geslaagde Open Avond bij Van Raam

Innovatiefestival met open dagen bij Achterhoekse bedrijvenEen team van enthousiaste Van Raam medewerkers stond op 'verkiezingsavond' klaar bij Van Raam voor de Open Avond. Ongeveer 130 geïnteresseerden hebben woensdag 15 maart een bezoek gebracht aan Van Raam tijdens de Smart Industry Open Avond om te zien hoe wij aangepaste fietsen maken. 

Lees meer...
Van Raam op Techniekdag Achterhoek

Techniekdag AchterhoekZaterdag 18 maart 2017 wordt de ‘Week van de Techniek’ afgesloten met de Techniekdag Achterhoek. Ontdek de spannende wereld van techniek, door zelf dingen te doen en te maken zoals het solderen van je eigen Van Raam klokje of het rijden op een oxboard! 

Lees meer...
#TeamVanRaam aan de start van de Kramp Run Varsseveld

Kramp Run 2016Aanstaande zaterdag, 10 september 2016  is het zover, de jaarlijkse Kram Run in Varsseveld. Ook Van Raam doet weer mee met de Business Run en dit jaar niet met 1 maar met 2 teams. De strijd tussen de seksen is losgebarsten! 

Lees meer...
Oud-directeur van Van Raam overleden
Piet Boezel oud-directeur van Van RaamMet verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Piet Boezel, oud-directeur en oprichter van Van Raam. 
Lees meer...
Een kijkje bij Van Raam in de fabriek

van raam fietsfabrikant aangepaste fietsenOnlangs verscheen er in het vaktijdschrift voor werktuigbouwkundige constucteurs en ontwerpers een mooi artikel over Van Raam, waarin Jolien Heeman (Manager Research & Development)  vertelt over Van Raam, de aangepaste fietsen die we maken en de technologie die daar bij komt kijken. 

Lees meer...
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics