Nieuws van Raam

Vacature operationeel inkoper

vacature inkoper - Van RaamTer versterking van ons inkoopteam zijn wij op zoek naar een fulltime operationeel inkoper. Samen met je collega’s van de afdeling inkoop ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces. Als operationeel inkoper ben je met name bezig met het uitvoeren en beoordelen van besteladviezen en geef je hieraan opvolging. 

Lees meer...
Vacature: Embedded programmeur

Vacature: Embedded programmeur - Van Raam VarsseveldWil jij je embedded kennis en ervaring inzetten om onze e-bikes nog slimmer te maken? Wil je samen met Van Raam de volgende stap in de digitale revolutie zetten? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. 

Lees meer...
Nieuwe bedrijfskavel Van Raam
Nieuwe bedrijfskavel Van Raam
Lees meer...
Van Raam gaat verhuizen maar blijft in Varsseveld

Van Raam logoDoor de groei van de afgelopen jaren is Van Raam uit het jasje gegroeid in het huidige pand aan de Aaltenseweg 56 in Varsseveld. We verwachten medio 2018 te kunnen starten met de bouw van een geheel nieuw pand aan de Guldenweg, circa 1 km verderop.  

Lees meer...
Vacature: medewerker technische dienst
vacature medewerker technische dienstVan Raam is een bloeiend en groeiend bedrijf en ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een collega :  Medewerker technische dienst.
Lees meer...
Vacature content/marketing assistent
Vacature Content marketing assistent - Van Raam VarsseveldVan Raam is een bloeiend en groeiend bedrijf en als uitbreiding op ons team zijn wij  op zoek naar een collega: Content/Marketing assistent
Lees meer...
Marjolein Boezel over Smart industry en sociale innovatie bij Van Raam

Smart IndustryIn deze aflevering van het SmartCafe vertelt Marjolein Boezel (Financieel/HRM directeur bij Van Raam) over Smart Industry en Sociale innovatie bij Van Raam. Luister naar de tips en hoet mooiste compliment dat Van Raam volgens Marjolein heeft gekregen. 

Lees meer...
Nieuwe productgids Van Raam fietsen
Folder van Raam speciale fietsenEr is een nieuwe folder van Van Raam uit. We hebben nu een complete productgids gemaakt van 64 pagina’s met alle fietsen, informatie over opties, trapondersteuning accu’s, het productieproces en de dealers. 
Lees meer...
Geslaagde Open Avond bij Van Raam

Innovatiefestival met open dagen bij Achterhoekse bedrijvenEen team van enthousiaste Van Raam medewerkers stond op 'verkiezingsavond' klaar bij Van Raam voor de Open Avond. Ongeveer 130 geïnteresseerden hebben woensdag 15 maart een bezoek gebracht aan Van Raam tijdens de Smart Industry Open Avond om te zien hoe wij aangepaste fietsen maken. 

Lees meer...
Van Raam op Techniekdag Achterhoek

Techniekdag AchterhoekZaterdag 18 maart 2017 wordt de ‘Week van de Techniek’ afgesloten met de Techniekdag Achterhoek. Ontdek de spannende wereld van techniek, door zelf dingen te doen en te maken zoals het solderen van je eigen Van Raam klokje of het rijden op een oxboard! 

Lees meer...
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics