Nieuws

De loopfiets is een hulpmiddel

loopfiets volwassenenDe loophulp City is een loopfiets voor volwassenen en wordt gebruikt als hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met staan of lopen. Helaas wordt deze speciale loopfiets van Van Raam nog regelmatig gezien als plezierfiets en niet als hulpmiddel. Dit overkwam ook de 71-jarige Marthy die in het tv-programma ‘Hallo Nederland’ haar verhaal deelde. 

Lees meer...
Van Raam fietsen op beurzen in Duitsland

E.comfort mobile op beurzen met Van Raam fietsenOnze dealer e.Comfort-mobile GmbH is in maart 2017 aanwezig met speciale Van Raam fietsen op twee beurzen in Duitsland.

Lees meer...
Oud-topwielrenner Joop Zoetemelk op de duofiets

fietsmaatjes duofietse projectEén van de beste Nederlandse ronderenners ooit gaf afgelopen weekend het startsein voor het Fietsmaatjes Leiden-Leiderdorp project en fietste als 1e vrijwilliger samen met een gast op de duofiets.  

Lees meer...
Speciale fietsen op beurs in Duitsland

Reha Rad Centrum Händler Van Raam SpezialfahrräderOnze dealer Reha Rad Centrum is in maart 2017 met Van Raam fietsen aanwezig op Therapie Leipzig, de toonaangevende vakbeurs voor therapie, medische revalidatie en preventie in Duitsland.   

Lees meer...
Column: Mijn loopfiets is mijn maatje

Loophulp  / loopfiets volwassenenDe loopfiets City is een kleine fiets zonder pedalen en wordt gebruikt door personen die moeite hebben met lang staan/lopen. Een fiets die voor veel mensen nog onbekend is, maar die voor anderen een essentieel hulpmiddel is geworden. Zo ook voor José van Rosmalen die een column heeft geschreven over zijn loopfiets. Collumm: Mijn loopfiets is mijn maatje. 

Lees meer...
Tevredenheidsondezoek fietszittingen van driewielers

klantonderzoekBij Van Raam zijn we voortdurend bezig met verbetering, vernieuwing en doorontwikkeling van onze aangepaste fietsen. Bent u een gebruiker van een driewielfiets met rugleuning? Heeft u tijd om uw gebruikservaring te delen? Dan zou u ons kunnen helpen! Door uw mening hierover te geven middels een enquête.

Lees meer...
Getest: rolstoelfiets VeloPlus van Van Raam

rolstoelfietsHet Scouters testteam heeft de VeloPlus rolstoeltransportfiets getest. Een speciale fiets waarmee je samen fietst, ook als je in een rolstoel zit. In onderstaande video testen Irene en Francis de VeloPlus rolstoelfiets. Je ziet o.a. hoe de rolstoel eenvoudig op de fiets wordt gereden.

Lees meer...
Verschil tussen Balance fiets van Van Raam en Gazelle Balance

Balance fiets - Van RaamMarja Ottema, die door knieproblemen niet meer op een standaard tweewieler kan fietsen, heeft tijdens een proefrit op de Balance ervaren hoe fijn deze fiets fietst. Tijdens haar afspraak bij Van Raam, kwam ze erachter dat dit de ideale fiets is voor haar. Lees in dit artikel haar verhaal.

Lees meer...
Easy Sport: sportieve driewieler voor volwassenen

Easy Sport ligfiets met 3 wielenIn de categorie driewielfietsen is er één fiets die perfect is voor sportief ingestelde personen, de Easy Sport. Een lichtlopende driewieler, die eenvoudig te besturen is en die er ook nog eens super sportief uitziet. Met deze fiets mag dus je gezien worden!

Lees meer...
Van Raam fietsen testen in Großschweidnitz

Onze RRC Reha Rad Centrumduitse dealer RRC RehaRad Centrum is op 11 maart 2017 met Van Raam fietsen aanwezig in het Saksische ziekenhuis Großschweidnitz. 

Lees meer...
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics