Nieuws

Een kijkje in de Van Raam fabriek

wielenmakerij Van Raam aangepaste fietsenDe productie van alle Van Raam fietsen vindt plaats in onze eigen fabriek in Varsseveld. We krijgen vaak de vraag hoe we deze speciale fietsen maken en daarom vertellen we je in dit artikel meer over het productieproces en laten we aan de hand van foto’s en video’s zien hoe wij aangepaste fietsen maken.     

Lees meer...
Instructievideo Scootmobielfiets

ScootmobielfietsIn dit artikel een instructievideo waarin we je laten zien hoe de compacte en wendbare Easy Go Scootmobielfiets van Van Raam werkt. De Easy Go is een fiets, elektrische fiets en scootmobiel in één. 

Lees meer...
Getest: Easy Rider driewielfiets voor volwassenen

Driewielfiets Easy RiderHet testpanel van Scouters heeft de Easy Rider driewielfiets van Van Raam getest. In dit artikel de beoordeling + testvideo van het Scouters-testpanel over deze Van Raam driewielfiets. “Een prachtige fiets die je (langer) zelfstandig houdt." 

Lees meer...
Van Raam driewielers als beste getest door onafhankelijke commissie Noorse overheid

Van Raam driewielers als beste getest door onafhankelijke commissie Noorse overheidIn Noorwegen heeft een deskundige, onafhankelijke commissie een aantal  verschillende soorten aangepaste fietsen getest in verband met een meerjarige aanbesteding. In de categorie driewielfietsen kwam van Raam op kwaliteit als beste naar voren. 

Lees meer...
Mevrouw Keijzer met 106 jaar oudste fietser van Nederland?

duofietsFietsen is voor iedereen, en dat laat mevrouw Keijzer zien! Mevrouw Keijzer is 106 jaar en samen met haar kleindochter maakt ze fietstochtjes op de duofiets van Fietsmaatjes Oegstgeest. 

Lees meer...
Van Raam fietsen op Hoge Veluwe
Het Nationale Park De Hoge Veluwe ontving  onlangs  van de firma Van Raam een aantal nieuwe aangepaste fietsen. Fietsen Van Raam Hoge VeluweDe compleet vernieuwde OPair rolstoelfiets, de VeloPlus rolstoeltransportfiets en de Easy Rider zitdriewielfiets allemaal met elektro ondersteuning.
Lees meer...
5.000 kilometer per jaar fietsen op de Easy Rider driewielfiets

Driewielfiets volwassenenIndien je al vaker onze website hebt bezocht, heb je ongetwijfeld al eens één of meerdere verhalen over Diederik Wierenga gelezen. Diederik heeft al vele duizenden kilometer afgelegd op de Easy Rider driewielfiets met trapondersteuning. 

Lees meer...
Video rolstoeltransportfiets VeloPlus

Rolstoeltransportfiets (video)Bekijk in dit artikel een video over de VeloPlus rolstoeltransportfiets. In deze video laten we je duidelijk zien hoe deze fiets, waarmee je samen kunt fietsen met iemand die in een rolstoel zit, werkt. 

Lees meer...
Video elektrische Easy Rider driewieler

Easy Rider fiets driewieler (VIDEO)Bekijk in dit artikel een instructievideo van de Easy Rider driewielfiets met trapondersteuning. 

Lees meer...
Video rolstoelfiets OPair

RolstoelfietsIn onderstaande video  laten we je zien hoe deze speciale elektrische fiets, waarmee je samen kunt fietsen met iemand die in een rolstoel zit of zelf slecht of niet kan lopen, werkt. 

Lees meer...
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics