Nieuws

Foto’s en video's NK wielrennen met duofietsen

duofiets op nk-wielrennenVan 17 t/m 25 juni 2017 werd één van Nederlands grootste wielersportevenementen verreden in het Gelderse Montferland, het NK Wielrennen. Niet alleen op de racefiets werd er over het parcours gefietst, ook 30 duofietsen kwamen in actie.

Lees meer...
Vrijdag 30 juni vanaf 11.30u: Van Raam gesloten

Vrijdag 30 juni 2017 zijn wij in verband met de Van Raam vakantieborrel vanaf 11:30 uur niet meer aanwezig/bereikbaar. Onze excuses voor eventueel ongemak. Maandag 3 juli zijn staan we weer voor iedereen klaar. 

Lees meer...
Achteruit fietsen met rolstoelfiets, driewielfiets, driewieltandem of duofiets

Wat veel mensen niet weten is dat je met alle elektrische Van Raam fietsen met drie wielen (met het originele Van Raam Silent Elektro-systeem) ook achteruit kunt fietsen als de trapondersteuning ingeschakeld is. Het achteruit kunnen fietsen geldt dus voor alle Van Raam driewielers, rolstoelfietsen, driewieltandems, duofietsen en de scootmobielfiets*. 

Lees meer...
Geef je mening over de Easy Rider driewielfiets

Easy Rider driewielfietsBen jij een Easy Rider gebruiker? Jouw mening telt!  Graag willen wij je uitnodigen om deel te nemen aan een enquête om je mening kenbaar te maken.

Lees meer...
Van Raam Ronde van Varsseveld 2017

Van Raam Ronde van VarsseveldZaterdagmiddag 24 juni 2017 is de 4e editie van de ‘Van Raam Ronde van Varsseveld’. Een gezellig wielerspektakel in en rondom het centrum van Varsseveld. De middag begint met de allerkleinsten op BMX loopfietsen en wordt afgesloten met het spektakelstuk, wanneer de wedstrijdrenners het tegen elkaar gaan opnemen. 

Lees meer...
Duofietsen op NK wielrennen

Duofiets Fun2Go - NK WielrennenGemeente Montferland maakt zich op voor de NK Wielerweken met het NK wielrennen én met een duofietsentocht van 30 duofietsen! Maar liefst 30 duofietsen gaan op maandag 19 juni om 14.30 uur van start op hun ronde van 9 km over het NK-parcours.

Lees meer...
Easy Rider fietsdag bij Van Raam
Easy Rider fietsdagVan Raam organiseert een fietsdag voor Easy Rider driewielfiets-gebruikers op 9 juli 2017. 
Lees meer...
Staatssecretaris bij Van Raam om driewieler te proberen
Klijnsma op zitdriewieler van Van RaamDagelijks komen er op afspraak heel veel verschillenden mensen in onze showroom om diverse Van Raam fietsen uit te proberen. Vorige week mochten wij o.a. Jetta Klijnsma, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ontvangen. 
Lees meer...
Met lichamelijke beperking meedoen aan triatlon

In de Gelderlander van vandaag het bijzondere verhaal van Wilma Lieftink die na een herseninfarct zes jaar geleden nu deelneemt aan een aangepaste triatlon.

Lees meer...
Fietsen met knie artrose

Midi driewielfiets - Van RaamMonique is 58 jaar heeft aan beide knieën knie artrose. Online vertelt ze wat ze dagelijks meemaakt met haar knieartrose. Monique is heel positief ingesteld, gek op katten en wandelen op het strand. In haar nieuwste blog schrijft ze over haar driewielfiets met trapondersteuning. 

Lees meer...
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics