Nieuws

Nieuwe rolstoelfietsen op beurs in Germersheim

spezi spezialradmesseZaterdag 29 en zondag 30 april 2017 is Van Raam met aangepaste fietsen, waaronder de vernieuwde rolstoelfietsen aanwezig op de 22e Spezi Spezialradmesse in Germersheim. 

Lees meer...
Aangepaste openingstijden van Raam
Koningsdag van RaamDe komende periode staan er weer enkele feestdagen voor de deur: Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren. In verband met deze feestdagen hanteren wij aangepasten openingstijden en is onze fabriek gesloten.

Lees meer...
Mobiliteitsdagen bij CombiComfort in Zeeland

Eén van onze dealers, CombiComfort, bestaat in april 2017 al weer 5 jaar en viert dit o.a. met de mobiliteitsdagen op 20, 21 en 22 april 2017.Ook Van Raam is met verschillende aangepaste fietsen aanwezig op de mobiliteitsdagen in Zeeland georganiseerd door CombiComfort.

Lees meer...
Van Raam fietsen op Belgische informatiebeurs voor mensen met een beperking

Van Raam fietsen op Belgische Informatiebeurs voor mensen met een beperkingDonderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 april 2017 staan we met onze aangepaste Van Raam fietsen op de REVA, een informatiebeurs voor mensen met een beperking, in Gent. Op onze stand (G1.12) zijn er veel verschillenden soorten aangepaste fietsen te zien en zijn er medewerkers van Van Raam aanwezig om u te informeren over deze fietsen.

Lees meer...
Vacature allround productiemedewerker

Van Raam, een middelgrote werkgever (95 vaste medewerkers), is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. Met verschillende opties produceren wij in Varsseveld elke Van Raam fiets uniek. Van Raam is een bloeiend en groeiend bedrijf en wij zijn op zoek naar een collega op de afdeling productie:  Allround productiemedewerker

Lees meer...
Ontdek de vernieuwde rolstoelfiets OPair

Rolstoelfiets OPairVan Raam heeft samen met eindgebruikers, de nieuwste technische inzichten en de meest moderne materialen een totaal vernieuwde rolstoelfiets ontwikkeld:  de OPair3. De vernieuwde OPair is een veilige, stabiele en mooie rolstoelfiets waarmee een rolstoelgebruiker vervoerd kan worden.

Lees meer...
Medipoint organiseert Eropuit dagen

Medipoint Eropuit dagGaat lopen of fietsen moeilijker of ondervindt u balansproblemen? Kom dit voorjaar naar een Eropuit dag van Medipoint en ontdek welke mogelijkheden er zijn om weer veilig op pad te gaan. 

Lees meer...
De loopfiets is een hulpmiddel

loopfiets volwassenenDe loophulp City is een loopfiets voor volwassenen en wordt gebruikt als hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met staan of lopen. Helaas wordt deze speciale loopfiets van Van Raam nog regelmatig gezien als plezierfiets en niet als hulpmiddel. Dit overkwam ook de 71-jarige Marthy die in het tv-programma ‘Hallo Nederland’ haar verhaal deelde. 

Lees meer...
Oud-topwielrenner Joop Zoetemelk op de duofiets

fietsmaatjes duofietse projectEén van de beste Nederlandse ronderenners ooit gaf afgelopen weekend het startsein voor het Fietsmaatjes Leiden-Leiderdorp project en fietste als 1e vrijwilliger samen met een gast op de duofiets.  

Lees meer...
Speciale fietsen op beurs in Duitsland

Reha Rad Centrum Händler Van Raam SpezialfahrräderOnze dealer Reha Rad Centrum is in maart 2017 met Van Raam fietsen aanwezig op Therapie Leipzig, de toonaangevende vakbeurs voor therapie, medische revalidatie en preventie in Duitsland.   

Lees meer...
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics