Nieuws

Een kijkje in de Van Raam fabriek

wielenmakerij Van Raam aangepaste fietsenDe productie van alle Van Raam fietsen vindt plaats in onze eigen fabriek in Varsseveld. We krijgen vaak de vraag hoe we deze speciale fietsen maken en daarom vertellen we je in dit artikel meer over het productieproces en laten we aan de hand van foto’s en video’s zien hoe wij aangepaste fietsen maken.     

Lees meer...
Instructievideo Scootmobielfiets

ScootmobielfietsIn dit artikel een instructievideo waarin we je laten zien hoe de compacte en wendbare Easy Go Scootmobielfiets van Van Raam werkt. De Easy Go is een fiets, elektrische fiets en scootmobiel in één. 

Lees meer...
Getest: Easy Rider driewielfiets voor volwassenen

Driewielfiets Easy RiderHet testpanel van Scouters heeft de Easy Rider driewielfiets van Van Raam getest. In dit artikel de beoordeling + testvideo van het Scouters-testpanel over deze Van Raam driewielfiets. “Een prachtige fiets die je (langer) zelfstandig houdt." 

Lees meer...
Van Raam driewielers als beste getest door onafhankelijke commissie Noorse overheid

Van Raam driewielers als beste getest door onafhankelijke commissie Noorse overheidIn Noorwegen heeft een deskundige, onafhankelijke commissie een aantal  verschillende soorten aangepaste fietsen getest in verband met een meerjarige aanbesteding. In de categorie driewielfietsen kwam van Raam op kwaliteit als beste naar voren. 

Lees meer...
Mevrouw Keijzer met 106 jaar oudste fietser van Nederland?

duofietsFietsen is voor iedereen, en dat laat mevrouw Keijzer zien! Mevrouw Keijzer is 106 jaar en samen met haar kleindochter maakt ze fietstochtjes op de duofiets van Fietsmaatjes Oegstgeest. 

Lees meer...
Van Raam fietsen op Hoge Veluwe
Het Nationale Park De Hoge Veluwe ontving  onlangs  van de firma Van Raam een aantal nieuwe aangepaste fietsen. Fietsen Van Raam Hoge VeluweDe compleet vernieuwde OPair rolstoelfiets, de VeloPlus rolstoeltransportfiets en de Easy Rider zitdriewielfiets allemaal met elektro ondersteuning.
Lees meer...
Video rolstoeltransportfiets VeloPlus

Rolstoeltransportfiets (video)Bekijk in dit artikel een video over de VeloPlus rolstoeltransportfiets. In deze video laten we je duidelijk zien hoe deze fiets, waarmee je samen kunt fietsen met iemand die in een rolstoel zit, werkt. 

Lees meer...
Lees alle Nieuws berichten

Beurs

Beurzen 2017

Van Raam fietsen op de beursVan Raam is aanwezig op beurzen in verschillende landen. Een groot deel van de collectie aangepaste fietsen wordt getoond en er zijn altijd meerdere productspecialisten aanwezig om u informatie over een van Van Raam fiets te geven.

 

Lees meer...
Lees alle Beurs berichten

Nieuws van Raam

Vacature operationeel inkoper

vacature inkoper - Van RaamTer versterking van ons inkoopteam zijn wij op zoek naar een fulltime operationeel inkoper. Samen met je collega’s van de afdeling inkoop ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces. Als operationeel inkoper ben je met name bezig met het uitvoeren en beoordelen van besteladviezen en geef je hieraan opvolging. 

Lees meer...
Vacature: Embedded programmeur

Vacature: Embedded programmeur - Van Raam VarsseveldWil jij je embedded kennis en ervaring inzetten om onze e-bikes nog slimmer te maken? Wil je samen met Van Raam de volgende stap in de digitale revolutie zetten? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. 

Lees meer...
Nieuwe bedrijfskavel Van Raam
Nieuwe bedrijfskavel Van Raam
Lees meer...
Lees alle Nieuws van Raam berichten
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics