Nieuws

Nieuwe rolstoelfietsen op beurs in Germersheim

spezi spezialradmesseZaterdag 29 en zondag 30 april 2017 is Van Raam met aangepaste fietsen, waaronder de vernieuwde rolstoelfietsen aanwezig op de 22e Spezi Spezialradmesse in Germersheim. 

Lees meer...
Aangepaste openingstijden van Raam
Koningsdag van RaamDe komende periode staan er weer enkele feestdagen voor de deur: Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren. In verband met deze feestdagen hanteren wij aangepasten openingstijden en is onze fabriek gesloten.

Lees meer...
Mobiliteitsdagen bij CombiComfort in Zeeland

Eén van onze dealers, CombiComfort, bestaat in april 2017 al weer 5 jaar en viert dit o.a. met de mobiliteitsdagen op 20, 21 en 22 april 2017.Ook Van Raam is met verschillende aangepaste fietsen aanwezig op de mobiliteitsdagen in Zeeland georganiseerd door CombiComfort.

Lees meer...
Van Raam fietsen op Belgische informatiebeurs voor mensen met een beperking

Van Raam fietsen op Belgische Informatiebeurs voor mensen met een beperkingDonderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 april 2017 staan we met onze aangepaste Van Raam fietsen op de REVA, een informatiebeurs voor mensen met een beperking, in Gent. Op onze stand (G1.12) zijn er veel verschillenden soorten aangepaste fietsen te zien en zijn er medewerkers van Van Raam aanwezig om u te informeren over deze fietsen.

Lees meer...
Vacature allround productiemedewerker

Van Raam, een middelgrote werkgever (95 vaste medewerkers), is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. Met verschillende opties produceren wij in Varsseveld elke Van Raam fiets uniek. Van Raam is een bloeiend en groeiend bedrijf en wij zijn op zoek naar een collega op de afdeling productie:  Allround productiemedewerker

Lees meer...
Ontdek de vernieuwde rolstoelfiets OPair

Rolstoelfiets OPairVan Raam heeft samen met eindgebruikers, de nieuwste technische inzichten en de meest moderne materialen een totaal vernieuwde rolstoelfiets ontwikkeld:  de OPair3. De vernieuwde OPair is een veilige, stabiele en mooie rolstoelfiets waarmee een rolstoelgebruiker vervoerd kan worden.

Lees meer...
Medipoint organiseert Eropuit dagen

Medipoint Eropuit dagGaat lopen of fietsen moeilijker of ondervindt u balansproblemen? Kom dit voorjaar naar een Eropuit dag van Medipoint en ontdek welke mogelijkheden er zijn om weer veilig op pad te gaan. 

Lees meer...
Lees alle Nieuws berichten

Beurs

Beurzen 2017

Van Raam fietsen op de beursVan Raam is aanwezig op beurzen in verschillende landen. Een groot deel van de collectie aangepaste fietsen wordt getoond en er zijn altijd meerdere productspecialisten aanwezig om u informatie over een van Van Raam fiets te geven.

 

Lees meer...
Lees alle Beurs berichten

Nieuws van Raam

Geslaagde Open Avond bij Van Raam

Innovatiefestival met open dagen bij Achterhoekse bedrijvenEen team van enthousiaste Van Raam medewerkers stond op 'verkiezingsavond' klaar bij Van Raam voor de Open Avond. Ongeveer 130 geïnteresseerden hebben woensdag 15 maart een bezoek gebracht aan Van Raam tijdens de Smart Industry Open Avond om te zien hoe wij aangepaste fietsen maken. 

Lees meer...
Vacature medewerker service
Vacature Medewerker Service - van Raam VarsseveldAls fulltime medewerker service ben je aanspreekpunt voor onze klanten voor het bestellen van onderdelen van onze producten. Je zorgt voor een volledige verwerking van offertes en orders en informeert de klant over prijzen en levertijden. 
Lees meer...
Van Raam op Techniekdag Achterhoek

Techniekdag AchterhoekZaterdag 18 maart 2017 wordt de ‘Week van de Techniek’ afgesloten met de Techniekdag Achterhoek. Ontdek de spannende wereld van techniek, door zelf dingen te doen en te maken zoals het solderen van je eigen Van Raam klokje of het rijden op een oxboard! 

Lees meer...
Lees alle Nieuws van Raam berichten
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics