Nieuws

Verschil tussen Balance fiets van Van Raam en Gazelle Balance

Balance fiets - Van RaamMarja Ottema, die door knieproblemen niet meer op een standaard tweewieler kan fietsen, heeft tijdens een proefrit op de Balance ervaren hoe fijn deze fiets fietst. Tijdens haar afspraak bij Van Raam, kwam ze erachter dat dit de ideale fiets is voor haar. In tegenstelling tot de Gazelle Balance kon ze gemakkelijk haar voeten plat op de grond zetten, terwijl ze op het zadel zat. Lees hier haar verhaal.

Lees meer...
Easy Sport: sportieve driewieler voor volwassenen

Easy Sport ligfiets met 3 wielenIn de categorie driewielfietsen is er één fiets die perfect is voor sportief ingestelde personen, de Easy Sport. Een lichtlopende driewieler, die eenvoudig te besturen is en die er ook nog eens super sportief uitziet. Met deze fiets mag dus je gezien worden!

Lees meer...
Van Raam fietsen testen in Großschweidnitz

Onze RRC Reha Rad Centrumduitse dealer RRC RehaRad Centrum is op 11 maart 2017 met Van Raam fietsen aanwezig in het Saksische ziekenhuis Großschweidnitz. 

Lees meer...
Loophulpmiddel voor volwassenen getest

loophulp/loopfiets getestDineke van het onafhankelijke Scouters-testteam heeft de loophulp City van Van Raam getest.  “Deze loopfiets zou ik zeker aanbevelen aan mensen die moeite hebben met lopen, het is een goed alternatief voor mensen die niet aan de rollator willen.” Bekijk de testvideo in dit artikel. 

Lees meer...
Speciale fietsen op beurs in Duitsland

Reha Rad Centrum Händler Van Raam SpezialfahrräderOnze dealer Reha Rad Centrum is in maart 2017 met Van Raam fietsen aanwezig op Therapie Leipzig, de toonaangevende vakbeurs voor therapie, medische revalidatie en preventie in Duitsland.   

Lees meer...
Van Raam fietsen op beurzen in Duitsland

E.comfort mobile op beurzen met Van Raam fietsenOnze dealer e.Comfort-mobile GmbH is in maart 2017 aanwezig met speciale Van Raam fietsen op twee beurzen in Duitsland.

Lees meer...
Duofiets van Van Raam komt goed uit de test

DuofietsOp de duofiets gezellig samen fietsen, ook voor mensen die niet zoveel kracht meer hebben, slecht ter been zijn of helemaal niet meer kunnen fietsen. Maja en Ben van het Scouters testteam hebben de Fun2Go duofiets van Van Raam getest. Bekijk de testvideo en testrapport in dit artikel.     

Lees meer...
Lees alle Nieuws berichten

Beurs

Beurzen 2017

Van Raam fietsen op de beursVan Raam is aanwezig op beurzen in verschillende landen. Een groot deel van de collectie aangepaste fietsen wordt getoond en er zijn altijd meerdere productspecialisten aanwezig om u informatie over een van Van Raam fiets te geven.

 

Lees meer...
Lees alle Beurs berichten

Nieuws van Raam

Vacature Online marketeer

Als online marketeer vertaal je de marketingstrategie naar concrete online marketingactiviteiten. Je bent in staat om de online doelstellingen te vertalen naar een maximale inzet van online marketing in het algemeen. 

Lees meer...
Marjolein Boezel over Smart industry en sociale innovatie bij Van Raam

Smart IndustryIn deze aflevering van het SmartCafe vertelt Marjolein Boezel (Financieel/HRM directeur bij Van Raam) over Smart Industry en Sociale innovatie bij Van Raam. Luister naar de tips en hoet mooiste compliment dat Van Raam volgens Marjolein heeft gekregen. 

Lees meer...
Vacature assemblage medewerker

Van Raam is een bloeiend en groeiend bedrijf en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Bekijk snel de vacature Assemblage medewerker.

Lees meer...
Lees alle Nieuws van Raam berichten
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics