Nieuws

De loopfiets is een hulpmiddel

loopfiets volwassenenDe loophulp City is een loopfiets voor volwassenen en wordt gebruikt als hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met staan of lopen. Helaas wordt deze speciale loopfiets van Van Raam nog regelmatig gezien als plezierfiets en niet als hulpmiddel. Dit overkwam ook de 71-jarige Marthy die in het tv-programma ‘Hallo Nederland’ haar verhaal deelde. 

Lees meer...
Van Raam fietsen op beurzen in Duitsland

E.comfort mobile op beurzen met Van Raam fietsenOnze dealer e.Comfort-mobile GmbH is in maart 2017 aanwezig met speciale Van Raam fietsen op twee beurzen in Duitsland.

Lees meer...
Oud-topwielrenner Joop Zoetemelk op de duofiets

fietsmaatjes duofietse projectEén van de beste Nederlandse ronderenners ooit gaf afgelopen weekend het startsein voor het Fietsmaatjes Leiden-Leiderdorp project en fietste als 1e vrijwilliger samen met een gast op de duofiets.  

Lees meer...
Speciale fietsen op beurs in Duitsland

Reha Rad Centrum Händler Van Raam SpezialfahrräderOnze dealer Reha Rad Centrum is in maart 2017 met Van Raam fietsen aanwezig op Therapie Leipzig, de toonaangevende vakbeurs voor therapie, medische revalidatie en preventie in Duitsland.   

Lees meer...
Column: Mijn loopfiets is mijn maatje

Loophulp  / loopfiets volwassenenDe loopfiets City is een kleine fiets zonder pedalen en wordt gebruikt door personen die moeite hebben met lang staan/lopen. Een fiets die voor veel mensen nog onbekend is, maar die voor anderen een essentieel hulpmiddel is geworden. Zo ook voor José van Rosmalen die een column heeft geschreven over zijn loopfiets. Collumm: Mijn loopfiets is mijn maatje. 

Lees meer...
Tevredenheidsondezoek fietszittingen van driewielers

klantonderzoekBij Van Raam zijn we voortdurend bezig met verbetering, vernieuwing en doorontwikkeling van onze aangepaste fietsen. Bent u een gebruiker van een driewielfiets met rugleuning? Heeft u tijd om uw gebruikservaring te delen? Dan zou u ons kunnen helpen! Door uw mening hierover te geven middels een enquête.

Lees meer...
Getest: rolstoelfiets VeloPlus van Van Raam

rolstoelfietsHet Scouters testteam heeft de VeloPlus rolstoeltransportfiets getest. Een speciale fiets waarmee je samen fietst, ook als je in een rolstoel zit. In onderstaande video testen Irene en Francis de VeloPlus rolstoelfiets. Je ziet o.a. hoe de rolstoel eenvoudig op de fiets wordt gereden.

Lees meer...
Lees alle Nieuws berichten

Beurs

Beurzen 2017

Van Raam fietsen op de beursVan Raam is aanwezig op beurzen in verschillende landen. Een groot deel van de collectie aangepaste fietsen wordt getoond en er zijn altijd meerdere productspecialisten aanwezig om u informatie over een van Van Raam fiets te geven.

 

Lees meer...
Lees alle Beurs berichten

Nieuws van Raam

Geslaagde Open Avond bij Van Raam

Innovatiefestival met open dagen bij Achterhoekse bedrijvenEen team van enthousiaste Van Raam medewerkers stond op 'verkiezingsavond' klaar bij Van Raam voor de Open Avond. Ongeveer 130 geïnteresseerden hebben woensdag 15 maart een bezoek gebracht aan Van Raam tijdens de Smart Industry Open Avond om te zien hoe wij aangepaste fietsen maken. 

Lees meer...
Vacature medewerker service
Vacature Medewerker Service - van Raam VarsseveldAls fulltime medewerker service ben je aanspreekpunt voor onze klanten voor het bestellen van onderdelen van onze producten. Je zorgt voor een volledige verwerking van offertes en orders en informeert de klant over prijzen en levertijden. 
Lees meer...
Van Raam op Techniekdag Achterhoek

Techniekdag AchterhoekZaterdag 18 maart 2017 wordt de ‘Week van de Techniek’ afgesloten met de Techniekdag Achterhoek. Ontdek de spannende wereld van techniek, door zelf dingen te doen en te maken zoals het solderen van je eigen Van Raam klokje of het rijden op een oxboard! 

Lees meer...
Lees alle Nieuws van Raam berichten
Gegevens zelf doorplaatsen via:
 
Web Statistics Web Analytics