FUN2GO

Vanaf, excl. BTW en verzendkosten
397000
Aantal

Technische specificaties

Artikelnummer352-0000
Binnenbeenlengte75 -90 cm
Zithoogte61 cm
InstaphoogteGeen
Gewicht fiets69 kg
Max. lengte200 cm
Max. breedte113 cm
Wielmaat voor20"
Wielmaat achter20"
RemmenHydraulische schijfremmen achter
KleurZwart / zilver
PrijsVanaf, ex BTW en verzendkosten

Fun2Go duofiets

De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen. De twee personen hebben goed zicht en kunnen goed met elkaar communiceren door de zitposities naast elkaar. De berijders kunnen zonder instap opstappen en de zittingen kunnen eenvoudig met een hendel op de gewenste zitafstand ingesteld worden. De zittingen zijn eventueel ook draaibaar waardoor het opstappen helemaal eenvoudig wordt.    

De wendbaarheid van de Fun2Go side by side fiets is enorm, met twee wielen helemaal achter en één voorwiel kan hij om zijn eigen as heen draaien. Via de optionele schakelbare vrijloop kunt u bepalen of de berijder (eventueel verplicht) mee trapt. 

Van Raam produceert de duofiets al meer dan 20 jaar en heeft al enkele duizenden Fun2Go's gemaakt. Door de ervaringen hiermee is deze fiets geheel geoptimaliseerd en kiezen gerenommeerde instellingen zoals de Rabobank, de Zonnebloem en de Van der Sar foundation voor de Fun2Go.

Via de optionele schakelbare vrijloop kunt u bepalen of en hoe de bijrijder meefietst. 
Daarnaast zijn er nog vele andere opties die de Fun2Go compleet kunnen maken. Deze vindt u op het tabblad opties.
Met een elektromotor heeft u een trapondersteuning die het fietsen op deze modern vormgegeven duofiets helemaal “ funtogo”  maakt. Meer informatie vindt u bij elektrische trapondersteuning. 

Er is ook een duofiets aanhanger waardoor er met 3 passagiers en een begeleider veilig gefietst kan worden. Lees alles over deze Funtrain >>

Op onze pagina veelgestelde vragen vindt u meer informatie over onze fietsen. 

Met de duofiets Fun2Go mag u op het fietspad, maar ook op de rijbaan fietsen. Lees meer over de wet- en regelgeving betreft fietsen

Onder andere geschikt voor:
De Fun2Go wordt veel gebruikt door instellingen, tehuizen, particulieren en gemeenten bij personen die niet meer zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen. 

 

Kenmerken:
Lichtlopend • erg makkelijk in gebruik • comfortabel • veilig •  erg goed contact met passagier • modern vormgegeven • zeer makkelijk in te stellen voor verschillende personen • veel opties en aanpassingen mogelijk.

 

Standaard voorzieningen
8 versnellingen • Boodschappenmand • Hydraulische schijfremmen achter • Milieuvriendelijke poedercoating • Parkeerrem • Slot • Stuurbegrenzer • Traploze stoelverstelling • Verlichting • Zitting met kussen 

Opties   

Elke van Raam fiets is met veel opties leverbaar om de fiets geheel op uw eigen wensen af te stemmen. Naast de standaard opties verzorgt Van Raam ook maatwerk aanpassingen.

De opties die er voor uw fiets beschikbaar zijn hieronder gerubriceerd opgenomen, tevens staan deze in de prijslijst bij documenten.    

Configureren van een fiets   

U kunt u eigen fiets configureren door eerst een fiets te selecteren door bij de gekozen fiets rechts boven op het + teken te klikken. Deze gaat dan in uw configuratie, vervolgens voegt u daar de door u gekozen opties aan toe, door bij het tabblad opties de gewenste opties te selecteren door van het aantal 1 te maken. Indien u de optie aanklikt krijgt u mogelijk beschikbare aanvullende informatie. 

Nadat u alles geselecteerd heeft klikt u boven of onder aan de module op: In configuratie. Helemaal rechts bovenaan de site ziet u XX artikelen in configuratie. Als u daarop klikt ziet u het totaaloverzicht van uw fiets. Dit kunt u doormailen naar een zelf gekozen e-mail adres. 

Bovenaan staan een aantal tabbladen als aanmelden, betalen etc. Daar kunt u niets mee doen omdat fietsen niet door eindgebruikers bij ons te bestellen zijn.
Onderdelen. 

Van Raam produceert elke fiets uniek. Elke fiets kan hierdoor andere onderdelen hebben. Om bij eventuele service of reparatie de juiste specificaties van uw fiets  te hebben,  werken wij met een unieke framenummer. Dit vind u op een sticker onder de blanke lak op de zadelbuis of onder de bagagedrager van uw fiets.     

Uw onderdelen zoeken:    

Bovenin de site kunt u in het zoekveld rechts via de dropdown functie framenummer selecteren.
U kunt  uw framenummer invullen en op enter drukken. 

U krijgt dan de onderdelen van uw eigen specifieke fiets gerubriceerd te zien. U kunt de gewenste onderdelen selecteren door een aantal in te geven en boven of onder van deze module klikken op:  in configuratie. 

De door u geselecteerde onderdelen ziet u helemaal rechts boven in de website bij uw configuratie. Dit kunt u doormailen naar een zelf gekozen e-mail adres. 

Bovenaan staan een aantal tabbladen als aanmelden, betalen etc. Daar kunt u nog niets mee doen. In de toekomst kunnen dealers daar online onderdelen bestellen. Het kan zijn dat op dit moment de lijst van onderdelen per fiets  niet volledig is. In de loop van 2014 zal dit gerealiseerd worden.     

Indien u het juiste onderdeel niet kunt vinden kunt u altijd mailen met info@vanraam.nl of bellen met +31 (0)315-257370 zorg wel dat u uw framenummer of het van Raam ordernummer bij de hand heeft.     

Indien u op zoek bent naar opties/ accessoires voor uw fiets kijk dan op het tabblad opties of bij documenten bij de prijslijst. 
 
Gegevens zelf doorplaatsen via: